La nova proposta, impulsada pel Patronat Municipal de Serveis d´Atenció a les Persones, ha tingut una gran acollida entre els martorellencs, que malgrat la pluja han participat activament d´una oferta variada de propostes esportives, lúdiques i culturals que s´han dut a terme durant la primera setmana de juny.

Que la pràctica de l´esport compta amb un seguiment altíssim a Martorell, ho demostra l´elevat grau de participació a totes les activitats programades en el marc del Diversifica´t. El torneig de futbol 7 va comptar amb 34 equips inscrits, uns 340 participants més les famílies que els van anar a veure. 50 persones van participar a l´activitat de free dance i unes 1.500 persones van omplir el Pavelló Esportiu Municipal en l´acte de cloenda per gaudir de l´exhibició que van dur a terme 500 alumnes de les diferents activitats que ofereix l´Àrea d´Esports del Patronat (aeròbic, 117 persones; free dance, 50; artística, 109; gent gran, 144; defensa, 16, i judo 56). Encara en l´àmbit esportiu, el Club Natació Martorell, amb el suport del Patronat, va organitzar les 12 hores de natació i les 12 hores de pàdel. En la primera activitat hi van participar 185 nedadors, que van nedar 95.500 metres, 2.500 dels quals els van fer integrants de l´Arc de Sant Martí. Pel que fa al pàdel, hi van participar 60 persones. Paral·lelament es va celebrar la Cursa del Diable i la Duatló, que van aglutinar 617 persones.

Tal com estava previst en cas de pluja, les activitats es van traslladar al recinte de Ca n´Oliveras, on més de 500 persones van passar al llarg del matí per participar de les diverses propostes entre tallers, inflables i demostracions de la Policia Local. La trobada de compostaires i el lliurament de premis de les receptes del Programa Thao van tenir també molt bona acollida. Els tallers es van vincular amb la llegenda del Pont del Diable mentre 140 persones van arribar a passar per l´escenari, entre les actuacions de l´Aula de Teatre Jove, l´Espai Dansa i diverses exhibicions. Professors i alumnes de l´Escola Municipal de Música van oferir diverses actuacions, que van servir per donar a conèixer a la població la tasca educativa que du a terme l´Escola. D´altra banda, un centenar de nens i nens van participar en els tallers organitzats per l´Escola Municipal Ca l´Oller a través de l´Aula d´Arts i l´Aula d´Oficis.