Coincidint amb la celebració de la festa del barri de Buenos Aires, l'Ajuntament de Martorell ha finalitzat les obres de remodelació de dos espais de vianants, dues places, situats entre els carrers del Mestre Morera i del Doctor Josep Trueta. Aquests treballs de remodelació, juntament amb altres obres que s'estan portant a terme per tot Martorell, les han fet els integrants del Pla Local d'Ocupació.

En aquestes dues places s'hi ha col·locat un parc infantil i una zona enjardinada, fet que con-trasta amb la situació anterior, quan era una esplanada de terra sense cap tipus d'utilitat per als veïns. Amb aquestes obres l'Ajuntament de Martorell ha arranjat la majoria dels espais públics del barri de Buenos Aires que, segons els veïns, juntament "amb la instal·lació dels nous ascensors i balcons als edificis, ha millorat la qualitat dels habitatges i de la zona en general".

L'alcalde, Salvador Esteve, ha dit que "s'ha de valorar molt positivament aquestes obres, ja que les han dut a terme gent del poble que estava a l'atur i gràcies al nostre Pla Local d'Ocupació estan fent molts treballs per tot el municipi". Esteve s'ha mostrat molt content pels treballs que estan portant a cap aquestes persones i ha assenyalat que "totes les obres que s'estan fent tant al passeig de Catalunya, com en la remodelació de la vorera del carrer del Doctor Massana, entre altres, són fruit d'aquesta iniciativa local. En resum, que aquesta gent fa molta feina i treballa molt bé".

D'altra banda, sobre l'actual situació del barri de Buenos Aires, l'alcalde de Martorell creu que hi ha hagut una millora notable. Segons Esteve, "en els últims anys s'han arreglat alguns espais públics que estaven degradats, s'ha enjardinat moltes places que hi ha entre els edificis i el nombre de vegetació al barri s'ha incrementat molt". Finalment, Salvador Esteve ha afegit que moltes de les obres que s'estan fent en aquesta zona s'acabaran abans que finalitzi aquest mes de juny.

Per part dels veïns també es valora d'una manera molt positiva els treballs que està fent l'Ajuntament a l'entorn del barri, un dels quals és "la incorporació de més espais verds, bancs i zones d'esbarjo en alguns trams del passeig de Catalunya".

Pel que fa a les dues places recentment acabades, la seva inauguració oficial es farà diumenge al migdia amb motiu de les festes del barri i serà a càrrec l'alcalde i del president de l'Associació de Veïns de Buenos Aires.