El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona està organitzant a Esparreguera el mòdul bàsic d'higiene alimentària i autocontrol, és a dir, un curs formatiu que té per objectiu proporcionar els coneixements necessaris d'higiene i seguretat alimentària per implementar correctament totes les accions relacionades amb l'autocontrol als menjadors col·lectius socials.

Aquest curs va començar dimarts passat i continuarà el 28 i 30 de setembre que ve, des de les 4 de la tarda fins a les 8 del vespre, a la sala de plens de l'ajuntament d'Esparreguera.

El taller va adreçat als professionals que desenvolupen tasques que incideixen directament en la salut de les persones. Amb l'organització d'aquest curs els assistents poden ampliar diversos coneixements relacionats amb la higiene i la seguretat alimentària, que podran a aplicar en el seu lloc de treball.

Finalment, cal recordar que aquest curs rep el suport de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament d'Esparreguera.