La piscina de Piera va tenir tancades les instal·lacions durant la setmana passada. El complex, que fa un any i mig va celebrar el cinquantenari de l'obertura, va ser objecte de reformes a la zona de bany, que s'han enllestit recentment. L'equipament ja és obert als usuaris.

L'actuació ha consistit a substituir calderes, finalitzar les obres del nou hidromassatge i buidar la piscina per a la solidificació de la vorada. També s'han reparat les llambordes i s'han netejat i condicionat les parets del vas. La realització d'aquesta actuació no va impedir que les altres activitats que es duen a terme al gimnàs es poguessin desenvolupar amb tota normalitat.

En aquest moment la piscina ja és oberta als banyistes més agosarats, ja que la temperatura de l'aigua encara no és òptima. A partir del divendres dia 7 estaran disponibles les dutxes i es recuperarà la normalitat en els usos de l'equipament. D'altra banda, cal recordar que a partir del dilluns dia 10 vinent totes les sales funcionaran a ple rendiment i es reprendran les activitats aquàtiques dirigides.