El Servei Local de Català d'Esparreguera ha començat a organitzar la vuitena edició del programa Voluntariat per la Llengua, per tal de reforçar el coneixement del català i estendre'n l'ús al municipi. Les persones que hi estiguin interessades han de formalitzar la inscripció en persona al Servei Local de Català al llarg de tot el mes de gener dintre l'horari de dilluns a divendres, de les 10 del matí a la 1 del migdia, i els dilluns, de les 5 a les 7 de la tarda.

Cal recordar que el Voluntariat per la Llengua és un programa que ofereix la possibilitat de mantenir una conversa en català, en una trobada setmanal, amb l'objectiu de fer conèixer aspectes bàsics de la vida i la cultura d'Esparreguera i dels Països Catalans i, així, a través de l'amistat, crear una xarxa social en català i ajudar a arrelar les persones nouvingudes al municipi i a Catalunya.

Per tal que aquest projecte pugui anar-se estenent cada cop més, des del Servei Local de Català demanen la col·laboració dels esparreguerins a l'hora d'informar-ne aquelles persones que hi puguin estar interessades.