L'interior del centre cultural i recreatiu (CCR) de Castellví oferirà aquest cap de setmana una nova cara, gràcies al pintat de les parets i les portes de la sala gran del recinte que es fa els darrers dies.

Aquesta millora completa l'arranjament de l'equipament, que es va iniciar durant la tardor amb les obres de l'escenari, i que ha inclòs també el condicionament durant el darrer trimestre de tot el mur exterior que dóna al carrer de Duran.

Les feines de pintat de la paret de la sala gran inclouen el repàs dels petits desperfectes causats per l'ús i els cops, la pintura de base i l'acoloriment del recinte. A més a més, es pintaran també les portes i aprofitant aquests treballs es faran alguns arranjaments a la zona dels serveis. Les millores al CCR van començar a la pri-meria de la tardor amb l'arranjament de les parets i del sostre de l'escenari per tal de fer-ne l'aïllament tèrmic i impedir l'entrada de fred i calor dins el recinte. Aquestes millores han estat possibles gràcies a una subvenció de 22.500 euros atorgada per la Diputació de Barcelona.