L'Ajuntament d'Olesa ha finalitzat els treballs de reforma i ampliació de la deixalleria municipal de Can Singla adequant l'equipament a les necessitats d'una ciutat mitjana, ja que des de la seva entrada en funcionament l'any 2003 la quantitat de residus anuals s'ha incrementat fins arribar a les 1,33 tones del 2009. Per això, s'han instal·lat més contenidors i una màquina de reducció de volum de deixalles (amb la intenció d'adquirir-ne una altra en un futur) i s'ha habilitat un espai per a ús dels ciutadans i un altre més específic per a la brigada municipal i per Foment. D'altra banda, s'han col·locat contenidors especials per a situacions temporals com la poda o noves classificacions de residus.

L'actuació, que ha tingut un cost de 244.057 euros finançats pels fons estatals per a l'ocupació (FEOSL), ha consistit en l'ampliació del recinte, la construcció d'espais coberts per a residus d'elements elèctrics i electrònics, la instal·lació d'una compactadora per reduir despesa i guanyar en capacitat de reciclatge. També s'ha adequat una zona de la deixalleria en desús on s'hi farà el tractament de residus d'amiant. Amb aquestes obres el consistori ha volgut millorar i reordenar la deixalleria per fer-la més eficient i al mateix temps reparar allò que estava malmès pel pas del temps com algunes teulades dels magatzems. També s'ha aprofitat per netejar els exteriors i millorar-ne els accessos.

Pel que fa als exteriors, s'ha aixecat l'alçada dels tancaments de l'edifici per evitar-hi furts i s'ha ampliat el recinte pel costat est. Ara ocupa tot el front de façana de la parcel·la destinada a equipaments amb front al carrer de Can Singla. Aquí, segons que ha explicat el regidor de Medi Ambient, Jordi Cornellas, "s'han millorat els accessos per als vianants i en un futur hi podria anar una zona verda que es pot oferir al CEIP Puigventós, el qual està interessat a fer-hi unes plantacions de l'estil de bosc mediterrani". Per a Cornellas, "aquesta ampliació és important perquè la deixalleria havia quedat petita i en reestructurar l'espai l'aprofitem millor i podem classificar més bé els residus".