Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia Local de Masquefa intensifica el control de cotxes abandonats

L'objectiu és mantenir nets els carrers de Masquefa, a la vegada que permetrà augmentar les places d'aparcament

La Policia Local de Masquefa engega una campanya intensiva de control i retirada de vehicles abandonats a la via pública. L'objectiu és mantenir nets els carrers de Masquefa, a la vegada que permetrà augmentar les places d'aparcament i garantir la seguretat i la salubritat dels vianants.

Els vehicles, principalment cotxes abandonats, representen una important molèstia a la via pública del municipi, a més de suposar més perills, com ara vidres trencats o components metàl·lics oxidats.

El protocol dels agents serà que, en detectar un vehicle en desús o abandonat, s'identificarà i es procedirà a instar el propietari a retirar el vehicle de la via pública en el termini de quinze dies. En cas que no el retiri, el vehicle serà tractat com a residu sòlid urbà.

L'Ajuntament oferirà, després de notificar-ho al propietari, el servei de retirada del vehicle. El titular o propietari ha d'autoritzar la retirada per part dels serveis municipals, lliurant la documentació del vehicle (permís de circulació i targeta d'inspecció tècnica). Amb l'autorització, la policia s'encarrega de la retirada del vehicle i de portar-lo a un centre autoritzat de destrucció, on s'expedeix el Certificat de Destrucció. Aquest certificat és necessari per tramitar la baixa definitiva del vehicle davant la Prefectura Provincial de Trànsit.

Prem per veure més contingut per a tu