CiU presentarà un total de 32 candidatures a la comarca de l'Anoia. Així doncs, els convergents tindran candidatura a tots els municipis de la comarca a excepció de Copons.

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Cleries, va assistir a l'acte de presentació, fet a Montmaneu, d'alguns dels candidats de la federació a l'Anoia i destaca que CiU "dóna molta importància" a les eleccions municipals perquè els ajuntaments són "l'administració més propera".

Un dels reptes dels convergents per a les properes eleccions municipals és aconseguir l'alcaldia d'Igualada després de 12 anys seguits de govern de l'Entesa per Igualada (PSC-ICV). Els darrers quatre anys, CiU ha tingut presència a dotze alcaldies de la comarca entre les que destaquen Capellades, Masquefa i Calaf.

En aquest sentit, el candidat de CiU per Igualada, Marc Castells, subratlla que la ciutat "necessita un canvi per poder treure-la de la crisi". A més, Castells ha afirmat que Igualada pateix la crisi amb "més duresa que les altres ciutats" per aquest motiu "cal que generem capacitat per atraure inversions i crear sinergies positives".