Per quart any seguit l'antic barri industrial igualadí, el Rec, es transformarà en un espai dedicat als dissenyadors. Durant els propers 2, 3 i 4 de juny els organitzadors del Rec.03 esperen superar els 25.000 visitants de l'edició anterior, sobretot gràcies al fet que el dissabte també se celebrarà l'Outlet al Carrer de la Unió de Botiguers d'Igualada. Els organitzadors consideren que hi haurà una continuïtat comercial que atraurà més visitants.

En aquesta edició, el Rec. 03 Experimental Stores guanya en nombre de dissenyadors que volen ubicar les seves Pop-up stores a la zona, en les quals faran les seves vendes radicals en antigues fàbriques en desús. De fet, l'èxit de les tres edicions anteriors avala aquesta nova proposta per transformar un barri històric del municipi en un centre de moda, cultura i disseny durant només tres dies. L'any passat van visitar el Rec unes 25.000 persones, el 80% de les quals eren de fora de la ciutat. Marina Iglesias, organitzadora del certamen, ha explicat que "el fet que enguany vulguin venir-hi noves marques i que les d'anys anteriors es mantinguin significa que el Rec funciona i que ens estem consolidant. Això passa perquè ho fem en una zona industrial formada per 22 espais que es transformen únicament per a l'ocasió i que acullen botiguers de grans dissenyadors de moda". El visitant no tan sols podrà comprar, sinó també gaudir de racons peculiars del barri del Rec, on hi podrà trobar música, recitals i altres activitats des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit.

Per a Iglesias, és important que els visitants puguin visitar les antigues adoberies d'Igualada, ara transformades en grans espais, on podran comprar estocs a preus molt radicals, ja que així "es poden passejar per un circuit circular a l'exterior i entrar a les botigues que els agradin més i al mateix temps també podran anar al costat mateix on la Unió de Botiguers d'Igualada celebrarà l'Outlet al Carrer".

Pel que fa a subvencions, Iglesies ha explicat que, com en les edicions anteriors, esperen obtenir el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, tot i que encara no saben del cert la quantitat, ja que els pressupostos es tancaran el juliol.

D'altra banda, aquest any a les antigues fàbriques de curtits s'instal·laran més de 30 marques i dissenyadors, com Sita Murt, Custo Barcelona, TCN, Marithé François Girbaud, Adolfo Domínguez, Diesel, Desigual, Antoni Miró, Ash, Josep Abril, Miriam Ponsa, David Valls, dissenyadors de la 080, Jan iu Més, IKKS, Pepe Jeans, Textura, Nolita, Rare, Miss Sixty, Tres Tintas, Gemma, Cooked in Barcelona, El Naturalista, Boxley, Riuvedets i l'espardenya REC.0... faran les seves vendes especials a preus especials.