El pratenc mossèn Jaume Casamitjana i Vilaseca ha estat nomenat vicerector del Seminari Major Interdiocesà. Casamitjana, nascut el 1976, és capellà des de fa només quatre anys. Fins ara, l'anoienc era rector de la parròquia de la Divina Pastora de Vic així com també administrador parroquial de Santa Maria de l'Estany.

El Seminari Major Interdiocesà de Catalunya reuneix els joves que es formen en el sacerdoci de les diverses diòcesis de tota la Província Eclesiàstica Tarraconense (Tarragona, Girona, Lleida, Solsona, Tortosa, Urgell i Vic). Tots ells segueixen els seus estudis a les facultats de Filosofia i de Teologia de Catalunya amb seu a Barcelona.

Casamitjana substitueix mossèn Pere Oliva, també vinculat a la diòcesi de Vic. El pratenc és avui en dia també delegat de pastoral juvenil de Vic, dedicat ara a la preparació de l'acollida dels joves de la Jornada Mundial de la Joventut, que tindrà lloc a Madrid aquest estiu, amb la presència de Sa Santedat Benet XVI. Casamitjana té la llicenciatura en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, en l'especialitat d'Estudis Eclesiàstics per la Facultat de Teologia de Catalunya i en Dret Canònic per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. És jutge del Tribunal Eclesiàstic i professor de religió al Col·legi Sant Miquel de Vic.