Diferents consultoris locals del Baix Llobregat Nord tancaran o reduiran l'horari d'atenció al ciutadà durant l'estiu i reorientaran l'atenció cap a altres punts propers al ciutadà. Entre aquests centres hi haurà els de Collbató, el Bruc, Castellví, dos d'Abrera, i els de La Vila i Torrent dels Llops de Martorell.

En el cas dels dos darrers, l'atenció es derivarà directament al CAP de Martorell, que durant aquest període, fins al 31 d'agost, tindrà un horari de 8 a 21 hores de dilluns a diumenge. Tots els usuaris dels centres on es produeix el canvi horari disposaran, així, d'un servei d'atenció alternatiu. Amb aquesta atenció s'assegura "el mateix nivell de qualitat assistencial". A Martorell, el consultori local de Torrent de Llops resta tancat des de dilluns passat i fins al primer dia de setembre; en el cas del consultori La Vila, restarà fora de funcionament durant tot el mes d'agost.

A Abrera, els consultoris dels sectors de Santa Maria de Vilalba i Can Vilalba romandran fora de servei des del 25 de juliol fins al 4 de setembre. Els casos que s'atenen en aquests equipaments passaran al CAP d'Abrera. Finalment, els consultoris de l'anoienca vila del Bruc i de Collbató restaran tancats durant tot el mes d'agost. Qualsevol consulta s'haurà de derivar al centre d'atenció primària d'Esparreguera.