L'alcalde de Cabrera d'Anoia, Jaume Gorrea (ERC), acusa el cap de l'oposició i exalcalde, Salustià Monteagudo, i el PSC com a responsables de les friccions que hi ha hagut les darreres setmanes pel local social del Castell de Cabrera.

Gorrea desmenteix que es vulnerés el contracte amb Laura Medina, l'actual concessionària de la restauració d'aquest local social. Explica que la decisió de no renovar el contracte, "que era només d'un any", ha estat a fi que "és molt important que els equipaments desenvolupin una funció social i de cohesió, on no tingui cabuda la política partidista". Assegura que la junta de govern de Cabrera, formada per ERC i CiU, va votar per "unanimitat".

El republicà creu que "el motiu d'aquesta actitud" del PSC és "no voler assumir els resultats de les darreres eleccions municipals", quan els socialistes "van perdre l'alcaldia que ostentaven des de feia 20 anys". Gorrea afegeix que "en la relació d'associacions que diuen que els donen suport, moltes no estan actives, d'altres les encapçalen persones del PSC", partit que "instrumentalitza les associacions".