El registre d'entrada i sortida de documents de l'Ajuntament d'Igualada canvia d'ubicació els dissabtes. Des d'ara, els dissabtes de 9 a 14 h, els tràmits que fins ara es feien a l'Oficina del Ciutadà, situada a l'Ajuntament d'Igualada, es duran a terme a les oficines de la Policia Local, a l'edifici 092.

Des d'aquesta setmana, els registres d'entrada i sortida de documents de l'Ajuntament d'Igualada i dels seus organismes autònoms municipals com l'Institut Municipal de Cultura, el Patronat Municipal d'Esports i Ensenyaments Musicals d'Igualada, així com de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena i del Consorci de l'Aeròdrom General Vives, modificaran la seva ubicació només els dissabtes al matí.

De dilluns a divendres, els procediments de registre de documents no patiran cap canvi, i se seguiran duent a terme a l'Oficina del Ciutadà, al mateix edifici de l'Ajuntament i amb horari de 9 a 14h, com fins ara. En canvi, els dissabtes, aquests registres es traslladen a les oficines de la Policia Local d'Igualada, a l'Avinguda Pau Casals número 10, també amb el mateix horari, de 9 a 14h.

L'anunci del canvi en la ubicació del registre es va publicar aquest dilluns, 8 d'agost, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i, per tant, és vigent des d'ahir, dimarts. El canvi d'ubicació serà efectiu el proper dissabte, 13 d'agost, i per a registrar documents caldrà acostar-se a les oficines de la Policia Local d'Igualada, a l'avinguda Pau Casals 10.

Per a qualsevol dubte relacionat amb aquest aspecte, els ciutadans i ciutadanes poden efectuar les seves consultes trucant al telèfon 93 805 21 12 i també al 93 803 19 50.