Segueix-nos a les xarxes socials:

La Teixidora prepara una festa 'republicana' per a la nit de Reis

El casal independentista igualadí engega el 2012 amb una campanya de captació de socis

El Casal La Teixidora d'Igualada ha viscut una activitat intensa aquestes festes de Nadal. Va ser un dels punts de recollida d'aliments durant la campanya IgualadaxIgualada, i a més tam- bé ha coorganitzat el Cap d'Any Descoll@nant al costat de la Coll@nada. Ara, prepara la "República dels patges i les patgesses", una festa republicana dedicada als emissaris reials en contraposició a la monarquia, per cloure aquests dies de celebració la nit de Reis. El centre obrirà de forma excepcional fins a les dues de la matinada.

El casal independentista planteja ara créixer en nombre de socis i sòcies. Ara per ara, ja disposa d'un centenar de membres. La Teixidora va obrir a final del mes d'octubre per esdevenir el casal de referència a nivell anoienc de l'independentisme. Per això, l'entitat ha començat el 2012 amb una campanya per donar-se a conèixer i augmentar el nombre de socis.

La iniciativa l'encapçala un vídeo de presentació on deu igualadins i igualadines animen a sumar-se al projecte. El vídeo s'ha gravat en diferents espais de la ciutat i ja es pot veure a la web del casal.

A més, fins al 15 de gener, i sota el lema "Per Nadal, regala Casal", també s'han editat unes targetes amb el 15% de descompte sobre la quota semestral o anual de soci. Tot plegat, afirmen membres de l'entitat, "per augmentar la massa social i poder garantir més la independència i força de La Teixidora".

Prem per veure més contingut per a tu