Segueix-nos a les xarxes socials:

La fira Aerosport de l'Anoia espera rebre 6.000 visitants

L'alcalde d'Igualada anuncia que en els propers mesos hi haurà el planejament definitiu per afrontar el futur del camp de vol d'Òdena

La fira Aerosport de l'Anoia espera rebre 6.000 visitantsACN

El certamen d'aviació general i esportiva Aerosport celebrarà la 23a edició el cap de setmana del 30 i 31 de maig a l'aeròdrom d'Igualada-Òdena i s'espera la visita d'unes 6.000 persones. La fira té enguany un repunt en el nombre d'expositors, que s'enfilen als 48, i s'espera la participació de 300 aeronaus, entre avionetes, velers, ultralleugers, paramotors i autogirs d'arreu de l'estat espanyol. L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha afirmat que aquesta serà "l'última edició sense l'aprovació del Pla director urbanístic i aeroportuari de l'aeròdrom". De fet, és previst que el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, en doni els detalls el dia de la inauguració.

Aerosport, el primer certamen d'aviació esportiva de l'estat espanyol, té enguany un total de 48 expositors -75% de Catalunya, 23% de l'Estat i 3% estrangers-, una xifra que, segons ha apuntat el president de Fira d'Igualada, ha anat a l'alça. El certamen, que enguany té un pressupost de 40.000 euros (el 23% menys), espera mantenir les xifres de participació de l'any passat, amb 6.000 visitants i unes 300 aeronaus vingudes d'arreu de l'estat espanyol.

Prem per veure més contingut per a tu