Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Hospital d'Igualada col·labora en el disseny d'un histeroscopi anglès

L'Hospital d'Igualada col·labora en el disseny d'un histeroscopi anglèsANC

El servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital d'Igualada ha treballat els darrers dies amb 3 representants de la multinacional anglesa Smith & Nephew, especialitzada en equipament mèdic, per provar el nou histeroscopi de la companyia anglosaxona i donar els darrers consells.

Entre els múltiples procediments que el servei de Ginecologia de l'Hospital d'Igualada realitza de forma habitual, la histeroscòpia és una de les tècniques més usuals per al diagnòstic i tractament ambulatori de la patologia benigna de la cavitat uterina.

El servei de Ginecologia de l'Hospital d'Igualada va ser un dels pioners a escala estatal en la introducció d'aquesta tècnica a la pràctica clínica habitual, i la seva trajectòria i experiència en la tècnica al llarg d'aquests anys l'ha posicionat com a un dels centres de referència en la realització d'histeroscòpies. Tant és així, que a mitjan any 2012 el doctor Brescó (cap del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital d'Igualada), juntament amb la doctora Degollada i els doctors Mateu i Guerra, van presentar al departament de desenvolupament de la multinacional Smith & Nephew, amb seu a Boston (EUA), una proposta que introduïa una sèrie de modificacions estructurals de l'histeroscopi per a una millor aplicabilitat del procediment a la pràctica clínica diària. I ara se'n veuen els resultats.

Prem per veure més contingut per a tu