Segueix-nos a les xarxes socials:

Igualada obre un període per ocupar parades al Mercat de la Masuca

En l'actualitat, l'equipament disposa de 40 espais lliures dels 144 que hi ha habilitats

L'Ajuntament d'Igualada ha obert aquest mes de gener el termini de licitació per atorgar concessions de parades i magatzems del Mercat de la Masuca.

Actualment hi ha disponibles per escollir quaranta mòduls i cinc magatzems per a tots aquells que vulguin iniciar una activitat al mercat municipal d'Igualada. La majoria han quedat buits els dar-rers mesos a causa de jubilacions o baixes definitives.

En l'actualitat, dels 200 mòduls del mercat -les parades habitualment ocupen més d'un mòdul- n'hi ha 144 d'ocupats i 40 de lliures. Els 14 restants són d'ús municipal i estan dedicats, per exemple, a l'Aula de Cuina, la Ludoteca, l'Oficina d'Informació i la Sala d'Exposicions. De les botigues exteriors, ara mateix totes estan ocupades i no n'hi ha cap de disponible.

Les taxes corresponents no han tingut cap variació pel que fa a la licitació anterior, que es va fer l'any 2015. Tots els interessats poden trobar informació a la seu electrònica del web www.igualada.cat i en un llibret informatiu que es pot recollir al mercat.

Prem per veure més contingut per a tu