Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos grafiters igualadins guanyen el concurs per pintar l'espai de Cal Badia

Dos grafiters igualadins guanyen el concurs per pintar l'espai de Cal Badiaaj igualada

El jurat professional del concurs Joves per la Creativitat 2017 ha triat, per pintar amb grafit a la façana del futur espai per a joves de Cal Badia, l'obra de Roger Ribera i Manuel Orgaz, dos joves igualadins amb trajectòria dins del món dels grafits sota els noms de Yena Grafiti i Lolo Elemak.

El concurs es va obrir a tot l'àmbit geogràfic català, amb la voluntat de donar a conèixer el projecte. L'Ajuntament ha rebut nou propostes, quatre de les quals han estat creades per artistes d'Igualada. El jurat ha estat format per Patrícia Illa com a regidora d'Ensenyament i Joventut, Laura Descàrrega de l'equipament juvenil La Kaserna, Xavier Mula com a il·lustrador i professor de l'Escola d'Art Gaspar Camps, Hernan M. González i Alba Prat com a representants del grup de joves de Cal Badia, Pau Duran com a president de l'Associació Juvenil La Coll@nada, i Arcadi Poch, responsable de cultura de la marca Montana Colors.

És previst que, durant la primera setmana del mes de juny, ja es pugui començar a pintar la façana de l'espai de Cal Badia.

Prem per veure més contingut per a tu