Segueix-nos a les xarxes socials:

Encasten un cotxe contra un aparador per robar mòbils d'una botiga d'Igualada

La policia creu que els mateixos lladres serien els autors d'un altre furt en una segona botiga de mòbils

Encasten un cotxe contra un aparador per robar mòbils d'una botiga d'Igualada

Dos establiments de telefonia mòbil situats al cap oest de la Rambla Sant Isidre d'Igualada han patit aquesta nit un robatori. En un d'ells han trencat el vidre vertical del costat de l'entrada per accedir i endur-se els models dels mostradors, mentre que en un segon, han encastat un vehicle en una de les vidrieres del carrer Garcia Fossas, on també han sostret telèfons mobils de darrera generació.

De moment no hi ha detinguts per aquesta acció i els lladres, a hores d'ara, no estan localitzats. En un dels establiments, aquest matí de divendres, les treballadores posaven en ordre la mercaderia i feien recompte del material que havia quedat, si bé no han volgut fer declaracions. En el segon, operaris tècnics intentaven a mig matí canviar la vidriera trencada de l'aparador.

La policia local d'Igualada ha explicat que l'avís del robatori el van rebre a les 5.20 del matí i han recollit declaracions d'algunes testimonis. La investigació, a partir d'ara, la durant a terme els Mossos d'Esquadra,

Prem per veure més contingut per a tu