Segueix-nos a les xarxes socials:

La Primavera Gran d'Igualada homenatja el periodista Ferrer Pinyol

La festa de la gent gran presenta un ampli cartell d'activitats amb 17 propostes diferents

Igualada acollirà la celebració de la Primavera Gran 2019 entre els dies 3 i 12 de maig. Aquesta iniciativa l'organitzen l'Ajuntament de la ciutat i l'Associació de Gent Gran, amb el suport de la Diputació de Barcelona i del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La Primavera Gran ha programat un total de disset propostes entre concerts, celebracions, conferències, excursions i activitats esportives, adreçades principalment a la gent gran de la ciutat. El cartell és obra de Josep Sánchez, estudiant de l'Escola Municipal d'Art i Disseny Gaspar Camps «la Gapar». Ha estat la proposta guanyadora del concurs convocat per a l'ocasió per l'Associació de Gent Gran d'Igualada.

La inauguració de la Primavera Gran tindrà lloc el divendres 3 de maig a 2/4 de 5 de la tarda al Casal del passeig Verdaguer. En el decurs de l'acte s'homenatjarà enguany l'escriptor, periodista, actor, director teatral i rapsode, Jaume Ferrer Pinyol, i hi haurà les actuacions musicals del grup de folk de l'Escola Municipal de Música d'Igualada i de la Coral Cors Units. A més, al vestíbul del mateix casal es podrà visitar també l'exposició dels treballs manuals fets als tallers de patchwork, ceràmica i tècniques creatives.

El dissabte 4 de maig, a partir de 2/4 de 12, hi haurà activitats esportives a l'aire lliure al Parc Central, amb paella per dinar per a tots els participants. Es podrà prendre part en activitats com tai-txi, zumba, country, bitlles catalanes i una caminada per l'Anella Verda. L'endemà, diumenge 5 de maig, el grup d'havaneres La Gingueta oferirà un concert al parc del Gasogen de Cal Pasqual, amb posterior degustació de rom cremat, a partir de les 6 de la tarda.

Dilluns dia 6, a 2/4 d'11, les persones grans de les residències i centres de dia d'Igualada coneixeran el Parc Central i podran gaudir d'un concert a càrrec de Mònica Torra. I a la tarda, a partir de 2/4 de 8, a l'Ateneu Cinema (gratuït) es podrà veure el film El exótico Hotel Marigold.

Prem per veure més contingut per a tu