Xènia Tostado estrena col·laboració amb AirBnB i assistència al Rec.0. A través de la plataforma AirBnB i en el marc del projecte New Destinations Summit que la plataforma ha iniciat amb l'Ajuntament d'Igualada, s'ha creat la iniciativa solidària de compartir un matí de compres amb l'actriu igualadina Xènia Tostado. L'actriu ha fet d'amfitriona de les 6 persones que han participat en l'experiència solidària en el marc de la vintena edició del Rec.019.

En declaracions a Regió7 l'actriu de Gigantes ha comentat que «l'experiència solidària que ha creat AirBnB per fomentar el turisme a Igualada en col·laboració amb l'Ajuntament ha estat, personalment, descobrir el Rec.0 Experimental Stores i poder donar veu a la meva ciutat, als encants que té i poder veure què s'amaga en una regió que històricament té un gran passat tèxtil i molt per oferir en cultura i paisatge de l'Anoia».

Aquesta ha estat la primera col·laboració entre l'actriu i la plataforma AirBnB, de la qual espera «que sigui la primera de moltes»; una col·laboració que troba necessària «tant pels valors de sostenibilitat i canvi de conscienciació que defensa AirBnB, com també per la solidaritat amb la fundació Àuria».

L'actriu, que es pot seguir en el paper de la Bárbara a la sèrie d'Originales Movistar+ Gigantes, ha rodat recentment El secreto de Ibosim, de Miguel Ángel Tobías, film que s'estrenarà properament.