Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor una dona de 71 anys en caure a un dipòsit d'aigua que netejava, a Cabrera d'Anoia

Una dona de 71 anys va perdre la vida ahir després de precipitar-se dins d'un dipòsit d'aigua situat a la seva propietat, al municipi de Cabrera d'Anoia.

Segons van informar els Bombers, la víctima estava duent a terme tasques de neteja al dipòsit, quan va caure d'una alçada d'uns 1,5 metres.

Segons les mateixes fonts, va ser el marit de la víctima qui va comunicar el sinistre i quatre dotacions dels Bombers, així com també efectius dels Mossos d'Esquadra i del SEM, es van desplaçar fins a la finca. Els agents de rescat que es van desplaçar fins al lloc dels fets no van poder fer res per salvar-li la vida.

Segons les mateixes fonts, els efectius desplaçats van trobar la víctima dins d'una cisterna d'aigua d'uns 1,5 metres d'alçada, que es trobava gairebé buida. Segons va informar Bombers, van optar per tombar el dipòsit com a forma més ràpida per accedir a la dona. Un cop rescatada, efectius del SEM la van intentar auxiliar fent maniobres de recuperació cardiopulmonar, però no van poder fer res per salvar-li la vida.

Prem per veure més contingut per a tu