Rosalía també regna a Internet. La cantant de Sant Esteve Sesrovires s'ha coronat en la primera posició dels vídeos musicals més vistos a YouTube Espanya el 2019 amb la seva cançó 'Con Altura' amb J Balvin i El Guincho. El tema forma part també de la llista global de vídeos musicals, on ocupa la segona posició, i és, a més, una dels dos únics artistes que tenen un vídeo musical a YouTube aquest any que ha superat els mil milions de reproduccions.

YouTube ordena els vídeos musicals més vistos a la seva plataforma de l'any a través de #YouTubeRewind. En el cas d'Espanya, després de Rosalía i J Balvin apareixen noms com els de Daddy Yankee & Snow ('Con Calma'); Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna & J Balvin ('China') o Don Patricio i Cruz Cafuné ('Contando lunares'), entre d'altres.

A nivell global, el panorama musical a YouTube canvia lleugerament, tot i que hi ha sis cançons en espanyol en els deu primers llocs. Diversos artistes repeteixen: Daddy Yankee & Snow amb 'Con Calma' són en aquest cas els qui coronen la llista global, seguits de Rosalía.

Altres noms que hi apareixen són els d'Anuel AA, Karol G, Ozuna o Bad Bunny, Shawn Mendes i Camila Cabello ('Señorita'), Billie Eilish ('bad guy') o Ariana Grande ('7 rings'), entre d'altres.