La presidenta del Parlament balear, expresidenta del Consell de Mallorca i presidenta d'honor d'Unió Mallorquina (UM), Maria Antònia Munar, ha estat citada com a imputada per declarar el 16 de novembre a les 10.00 hores per l'anomenat cas de presumpta corrupció urbanística Can Domenge.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) en un comunicat, també ha estat cridat a declarar com a imputat el portaveu adjunt del PP al Consell de Mallorca Fernando Rubio, que declararà el mateix dia a les 11.30 hores.

El magistrat instructor de les diligències prèvies obertes a la Sala Civil i Penal del TSJIB, Francisco Javier Muñoz, és qui ha dictat avui la provisió de citació judicial, notificada aquest matí a les parts afectades.

La providència cita a diverses persones més com a testimonis i determina també la pràctica d'altres diligències.

El cas Can Domenge es va iniciar quan el Grup Núñez i Navarro va presentar el 2007 una denúncia perquè al concurs d'alienació de Can Domenge, un solar de 52.000 metres quadrats, va presentar una oferta de 60 milions d'euros i, tanmateix, el Consell de Mallorca es va decantar per una altra sensiblement inferior.