El cel continuarà tapat i carregat d'aigua aquest dimecres. Les precipitacions s'iniciaran de matinada per l'oest de Catalunya i amb el pas de les hores s'estendran cap a l'est, fet que pot deixar xàfecs a qualsevol punt del territori durant el matí, segons el Servei Meteorologic de Catalunya.

A la tarda, les pluges minvaran pel sud i Ponent i s'aniran restringint a la meitat est, i de forma més aïllada a la resta del Pirineu, sobretot al vessant nord. Seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé puntualment seran fortes i acompanyades de tempesta. S'acumularan quantitats entre poc abundants i abundants en general; tot i que al Pirineu Occidental i al sector central del litoral i el prelitoral seran localment molt abundants (més de 50 mm en 24 hores). La cota de neu voltarà els 2200 metres fins a migdia; al llarg de la tarda baixarà fins als 1400 metres al vessant nord del Pirineu i fins als 1700 a la resta de la serralada.

De cara a dimecres, de matinada s'esperen novament precipitacions, encara que febles i minses al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu entorn dels 1300 metres. A més, fins a mitja tarda s'esperen alguns ruixats aïllats a punts del nord-est, d'intensitat feble o moderada i quantitats minses o poc abundants. La cota de neu es situarà entorn dels 1600 metres en aquest sector.

Quan a les temperatures, les mínimes baixaran lleugerament en general aquest dimarts, tot i que a punts de l'interior el descens podrà ser moderat i donar-se al final del dia. Les màximes baixaran de manera moderada o acusada arreu. Les mínimes quedaran entre 2 i 7 ºC al Pirineu, 8 i 13 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el Prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral. Les màximes es mouran entre 8 i 13 ºC al Pirineu, 15 i 20 ºC al litoral, puntualment per sobre al sud del sector, i entre 12 i 17 ºC a la resta del país.