Segueix-nos a les xarxes socials:

Rivera es presenta com l'únic president capaç d'"unificar consensos"

El líder de C's es reivindica com l'hereu d'Adolfo Suárez i defensa la unió entre els agents polítics i els socials

Rivera es presenta com l'únic president capaç d'"unificar consensos"REGIO7

El candidat de Ciutadans a la presidència del govern, Albert Rivera, es va mostrar ahir convençut que si arriba a ser president de l'Executiu espanyol podrà fer seure a la mateixa taula per dialogar tots els agents polítics i socials del país, com ja va passar, va recordar, durant la transició liderada per Adolfo Suárez. Així, en el seu primer discurs com a aspirant a la Moncloa, Rivera va dir que si ha decidit fer aquest pas és perquè "en el moment actual que viu Espanya fa falta algú que pugui fer seure a la taula tothom, els agents polítics i socials".

En aquest sentit, Rivera va recordar que la Constitució es va fer entre tots i que, en els Pactes de la Moncloa, "Suárez va asseure a la taula els partits constitucionals i els agents socials". Tots ells, va afegir, "van haver d'anar a la crida d'algú que els va cridar", i C's ha demostrat que és "capaç de dialogar, de controlar i d'arribar a acords", com està demostrant, va assenyalar, "en la diverses autonomies".

Rivera, que va assegurar tenir "lideratge, equip i projecte", es va mostrar "capacitat" per dur a terme aquesta funció d'unificar consensos, i va concretar que els altres partits polítics no són els seus ?"enemics", sinó "compatriotes".

El líder de C's, a més, es va mostrar convençut que l'estat de benestar, l'economia de mercat i l'euro "són sagrats" i, segons el seu parer, "això no ho poden dir els que volen canvis i treure'ns d'Europa".

Repartiment de crítiques

Rivera no només va criticar Podem sense esmentar-ho, sinó també el PP, i va dir que davant el govern actual C's té "les mans netes", mentre que Rajoy té al darrere "el cas Bárcenas, el cas PP o el cas Rajoy". Així, va considerar que "és molt difícil que la gent torni a confiar en la política si qui presideix un govern està sota la sospita de corrupció".

Prem per veure més contingut per a tu