Segueix-nos a les xarxes socials:

Centenars de palestins ploren la mort del pare del nadó assassinat

El primer ministre israelià lamenta en un comunicat la defunció, i assegura que faran complir la llei

Centenars de palestins ploren la mort del pare del nadó assassinatefe

La petita població cisjordana de Duma va reviure ahir la tragèdia que la va colpejar la setmana passada, després de morir Saed Dawabsha, el pare del nadó assassinat en un atac d'extremistes jueus que van incendiar el seu habitatge amb còctels Molotov.

Una vintena de vehicles militars israelians vigilaven l'entrada de la població, on el cadàver d'Dawabsha, de 32 anys d'edat i que va patir cremades de segon grau en el 80 per cent del seu cos, va arribar a primera hora de la tarda.

Centenars de joves van rebre el cadàver entre llàgrimes i crits d'ira i de "Alahu Akbar (Al·là és gran)", alhora que enarboraven banderes del moviment nacionalista Al-Fatah, l'islamista Hamàs i l'ensenya nacional palestina.

Per la seva banda, el primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, va expressar el seu condol per la mort Saed Dawabsha. "Expresso el meu profund dolor per la mort Saed Dawabsha. Quan vaig visitar als membres de la família la setmana passada vaig prometre que utilitzarem tots els mitjans a la nostra disposició per atrapar els assassins i fer complir la llei, i és el que estem fent", va assenyalar el cap del govern en un comunicat emès ahir al vespre.

Prem per veure més contingut per a tu