Segueix-nos a les xarxes socials:

Dolors Montserrat considera que "Espanya no ens roba, Espanya ens finança"

La vicepresidenta tercera del Congrés, Dolors Montserrat, va afirmar que els Pressupostos per al 2016 representen l'"enfortiment dels serveis socials" i prioritzen "les necessitats reals de Catalunya".

Montserrat va considerar que els comptes serveixen per "desmentir el victimisme independentista", ja que demostren que "Espanya no ens roba, Espanya ens finança invertint a Catalunya i apostant per les seves necessitats reals". També va destacar que el 53,5 % dels pressupostos es destina a temàtiques socials, per la qual cosa va qualificar-los de partides dedicades "sobretot a les persones". A més, va assenyalar que consoliden "la recuperació d'Espanya" i demostren que, gràcies a l'esforç de catalans i espanyols, el país "ha superat una situació molt crítica" que havia deixat l'anterior legislatura socialista. "L'Estat avui és el principal agent inversor a Catalunya", va assegurar Montserrat, que va recalcar que el govern "inverteix molt més que la Generalitat" a Catalunya.

Montserrat va assenyalar que Catalunya "és la quarta comunitat autònoma sobre inversions de l'Estat i la primera en finançament ordinari".

Prem per veure més contingut per a tu