Els equips de rescat van trobar avui els cadàvers dels 54 ocupants de l'avió que es va estavellar aquest diumenge en una remota zona muntanyosa de la regió indonèsia de l'illa de Papua, per causes que encara es desconeixen.

L'aparell, un model ATR 42 d'hèlixs operat per l'aerolínia Trigana Air que va sortir de Jayapura, capital de la província de Papua, es va estavellar a uns 13 quilòmetres de l'aeroport de Oksibil, el seu destí final, situat al centre de l'illa.

El mal temps i el terreny amb forts pendents, sense carreteres i cobert per una espessa jungla van dificultar l'accés al lloc de l'accident, va veure ahir per avions de reconeixement, i situat a prop de la cataracta Oksop, a la regència de Muntanyes Bintang.

"Hem trobat 54 cossos. Amb això hem trobat tots els passatgers i la tripulació", va dir el cap de Basarnas, l'agència nacional de rescats, Bambang Soelistyo, segons el portal Detik.

Els equips de rescat van trobar l'avió "totalment destruït" i amb algunes parts encara fumejants, amb la majoria dels cadàvers calcinats al seu interior, va afegir Soelistyo. Un centenar d'efectius, entre personal de Basarnas i de l'Exèrcit, va participar en l'operatiu.