Segueix-nos a les xarxes socials:

Avions russos tallen la línia de subministraments d'armes de l'EI a Síria

Els caces i bombarders russos van efectuar 20 vols en els quals van colpejar deu objectius gihadistes

L'aviació russa ha destruït en les últimes 24 hores deu objectius del grup terrorista Estat Islàmic (EI) a Síria i ha aconseguit tallar la línia de subministraments d'armament amb destinació als gihadistes.

"Segons l'Estat Major, hem aconseguit tallar el sistema d'abastament tècnic-militar d'aquesta organització terrorista", va dir ahir en el seu comunicat diari Ígor Konashenkov, portaveu del Ministeri de Defensa rus, segons van informar mitjans locals.

Els caces i bombarders russos van efectuar 20 nous vols en què van colpejar deu objectius gihadistes, des de centres de comandament a magatzems amb armes i camps d'entrenament a les províncies d'Al Rakka i Idleb. "També hem causat danys significatius a la infraestructura utilitzada per a l'entrenament dels terroristes en territori de Síria", va afegir.

Els caces bombarders seu-34 van destruir un camp d'entrenament a la província d'Al Raqqa, principal bastió de l'EI al país àrab.

A la província d'Idleb, els caces seu-25 van volar pels aires un búnquer i una fàbrica subterrània on els gihadistes fabricaven els cinturons amb explosius per als terroristes suïcides.

A la mateixa zona van ser destruïts quatre centres de comandament dels terroristes, i tres magatzems amb armament, municions i explosius.

Per la seva banda, el subcap de l'Estat Major, el general Andrei Kartapólov, va assegurar dissabte passat que els bombardejos havien aconseguit ja "minar la base tècnic-militar dels terroristes i també reduir en gran mesura el seu potencial de combat" i va avançar que "els atacs no només continuaran, sinó que s'incrementarà la seva intensitat".

Prem per veure més contingut per a tu