Segueix-nos a les xarxes socials:

Polèmica per la retirada d'una senyera en un congrés tecnològic a Nova Delhi

La delegació catalana denuncia que l'ambaixada espanyola va fer treure la bandera abans d'una xerrada

El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, va denunciar que l'ambaixada espanyola a l'Índia va obligar a retirar la senyera just abans de la seva intervenció al congrés tecnològic Times Global Business Summit a Nova Delhi.

"Vergonyosa actuació de l'ambaixada espanyola al World Business Summitde l'Índia, fent retirar la senyera quan em tocava parlar", va piular Puigneró al seu compte de Twitter, i hi va adjuntar dues fotografies d'abans i de després de la retirada de la senyera.

El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació havia de presentar l'estratègia SmartCat, que té l'objectiu de fer de Catalunya una regió intel·ligent de referència internacional en sectors com l'educació, el comerç electrònic o la salut. Catalunya participa com a regió convidada -juntament amb d'altres països com el Canadà i Rússia- al Times Global Business Summit2016, que se celebra durant el cap de setmana a l'Índia. Segons el Govern, Catalunya va ser escollida per presentar-hi les oportunitats de negoci en els sectors del mòbil, la connectivitat i les ciutats intel·ligents. "Bona feina la que heu desenvolupat allà Jordi Puigneró, això no ens ho treu cap ambaixada", li va respondre la portaveu del Govern, Neus Munté.

Prem per veure més contingut per a tu