Segueix-nos a les xarxes socials:

Vuit ferits en la segona nit d'aldarulls contra la violència policial a Milwaukee

Un jove és traslladat a l'hospital per una ferida a causa d'un tret, i un policia és colpejat amb una pedra

Almenys vuit persones van resultar ferides i 14 van ser detingudes la segona nit consecutiva de protestes per la mort d'un home negre armat a mans d'un policia afroamericà a Milwaukee (Wisconsin, EUA), el que va provocar ahir la imposició d'un toc de queda per als adolescents.

Les protestes de diumenge van ser menys massives i destructives que les de la nit de dissabte, però van deixar un jove de 18 anys greument ferit, va informar ahir la policia de Milwaukee.

A més, set agents de l'ordre van resultar ferits, entre ells tres policies i quatre ajudants de l'agutzil del comtat, va explicar en una roda de premsa el cap de Policia de Milwaukee, Ed Flynn. Aquests últims quatre agents van resultar ferits per pedres o maons llançats contra ells mentre estaven al carrer o en els seus vehicles patrulla, mentre que un dels policies va ser ferit al peu per un maó.

Dos agents del Departament de Policia de Milwaukee van patir "talls als ulls quan trossos de formigó van travessar el parabrisa del seu vehicle patrulla", segons Flynn.

Pel que fa al jove de 18 anys, va resultar ferit al coll en un "tiroteig relacionat" amb els disturbis i "s'espera que es recuperi", d'acord amb el cap de Policia, que també va explicar que catorze persones van ser detingudes per "conducta indisciplinada", de les quals onze homes i tres dones, i tots ells majors d'edat.

"A la nit es van disparar més de 30 bales contra els nostres agents i cap d'ells va obrir foc", va assegurar el cap de Policia.

Prem per veure més contingut per a tu