Els agents de la FBI que investiguen el maneig de la informació classificada de Hillary Clinton en un servidor de correu electrònic privat van obtenir una ordre d'escorcoll sobre un ordinador de l'excongressista Anthony Weiner. Mentre l'Oficina Federal d'Investigacions (FBI) investigava els arxius de Weiner per presumptament mantenir converses sexuals amb menors, els agents van trobar altres correus que podrien estar vinculats al cas de Clinton, encara que aquest ja va ser tancat el juliol passat.

La FBI ja tenia l'ordre d'escorcoll sobre el cas de l'exlegislador, que va ser marit d'una de les assessores més properes de l'aspirant demòcrata, Huma Abedin, però no disposava de permís per investigar els correus per la recerca vinculada amb l'exsecretària d'Estat.

La Justícia nord-americana va investigar la també exprimera dama després que es descobrís que va utilitzar un servidor de correu privat per tractar assumptes nacionals quan estava al capdavant de la diplomàcia nord-americana, però després de mesos d'anàlisi, la FBI va concloure a l'estiu que no hi havia raons per presentar càrrecs contra seu.

Per part seva, el líder de la minoria demòcrata del Senat dels Estats Units, Harry Reid, va advertir el director de la FBI, James Comey, que podria haver violat la llei per haver fet pública la investigació relacionada amb els correus electrònics de Clinton pocs dies abans de les eleccions.

En una dura missiva dirigida a Comey, Reid assegura que sembla que el director de la FBI està beneficiant un partit polític sobre un altre, fet que podria violar la Llei Hatch, que prohibeix als funcionaris del govern utilitzar la seva posició per influir en una elecció.