Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut a Madrid un home que intentava marxar per afiliar-se a EI

n El ministeri de l'Interior va informar ahir de la detenció per la Guàrdia Civil d'un home d'origen palestí que hauria estat interceptat a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas quan intentava viatjar a Síria per unir-se a les files del grup gihadista EI.

Malgrat que la detenció es va produir fa uns dies, va ser ahir diumenge en què diversos agents del comandament d'Informació de l'institut armat i de la comandància de les Canàries van efectuar un registre de més de tres hores a l'habitatge del sospitós, d'acord amb el jutjat número 5 de l'Audiència Nacional.

El detingut va presenciar l'escorcoll en què van participar una desena d'agents, que van buscar proves i possibles connexions amb altres persones que poguessin haver facilitat la seva radicalització i els seus desplaçaments. A l'habitatge els agents van comissar quatre caixes de documents. Des del 2014, la Guàrdia Civil mantenia oberta una investigació amb relació a les seves activitats a favor d'EI i va comprovar que havia experimentat un procés de radicalització.

Prem per veure més contingut per a tu