L'actor Antonio Banderas, que va patir al començament d'aquest any un atac de cor i va haver de passar per quiròfan en dues ocasions, va assegurar ahir que es troba «molt bé» de salut i que no es planteja una nova intervenció.

«Em trobo molt bé i ara com ara no tornaré a operar-me del cor», va assenyalar en una entrevista a Efe el cineasta, que va presentar a Marbella (Màlaga) la seva nova línia de complements, Antonio Banderas Design, que ha dissenyat per a Starlite Shop.

L'actor, al qual van implantar tres dispositius de stent a les artèries coronàries i que posteriorment es va sotmetre a una termoablació per eliminar les arítmies que patia, va explicar que «la primera intervenció és la part mecànica, i la segona, la part elèctrica, i hi ha la possibilitat que es tornin a reproduir les arítmies».

«De moment em trobo molt bé i he arribat a l'acord amb els meus doctors que no hi haurà una altra operació, llevat que en el futur es tornin a reproduir les arítmies; aleshores es pot fer l'operació sense cap problema», va apuntar.

Una col·lecció mediterrània

Sobre la seva col·lecció de complements, Banderas, que estudia disseny des de fa dos anys i mig en una universitat de Londres, va destacar que està inspirada en la seva cultura mediterrània i en el «somni europeu després de la Segona Guerra Mundial».

«Té a veure amb els colors blaus, amb un tipus d'ulleres molt dels anys 50 i amb personatges com Maria Callas, Jean Paul Belmondo, Federico Fellini, la Dolce Vita, el naixement del festival de Cannes, San Remo...», va indicar l'actor, que va afirmar que «és el que jo anomeno retrofutur, tornar a examinar aquells anys però que alhora aportin alguna cosa nova».

Banderas va referir-se també a la gala benèfica de Starlite, de la qual és promotor i que celebra demà a Marbella la seva vuitena edició, i va afirmar que aquest tipus d'esdeveniments «generen de vegades moltes controvèrsies quan la gent s'ho planteja des d'un punt de vista moral, cosa que no es planteja qui en rep els beneficis».