La nena de deu mesos que ha mort presumptament a mans d'un home de 26 anys a Torroella de Montgrí (Baix Empordà) presentava signes d'agressió sexual. Segons fonts pròximes a la investigació, els metges van evidenciar un esquinçament vaginal i de l'anus de la petita quan la mare la va portar al CAP.

Aquest fet, però, s'haurà de cor-roborar en l'autòpsia que es practicarà avui. Per tot plegat, s'investiga el sospitós per un presumpte delicte d'assassinat i un altre d'agressió sexual.

Ahir la policia va estar unes sis hores buscant proves al domicili que l'agressor compartia amb la mare de la nena i una altra noia de nacionalitat brasilera, que en el moment dels fets no era al pis. També hi havia la germana de la víctima, que es troba en bon estat. L'acusat de moment nega els fets i diu que és innocent.

El principal sospitós i únic detingut és un jove de 26 anys equatorià que compartia pis amb la mare, tot i que no són parella. Tot plegat va passar cap a quarts de vuit del vespre d'aquest dissabte, segons han explicat a l'ACN fonts de la investigació.