Ciutadans va apel·lar ahir als indecisos i als votants del PSC «decebuts» a concentrar el vot en la formació taronja, no només perquè hi hagi un «canvi» a Catalunya que superi l'etapa nacionalista, sinó també per «assegurar l'acord» entre formacions constitucionalistes.

A quatre dies de les eleccions catalanes del 21 de desembre i en la recta final de campanya, C's va celebrar el seu acte central a la Fira de l'Hospitalet de Llobregat, un acte multitudinari que va reunir unes cinc mil persones, segons la formació taronja.

Durant l'acte, la candidata a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, i el líder del partit, Albert Rivera, van intensificar les crides dels últims dies apel·lant de nou als indecisos i als votants del PSC «decebuts», perquè la victòria a les eleccions pot dependre d'«un grapat de vots»: «Que ningú es quedi a casa en aquest moment tan rellevant», van demanar.

Tant Arrimadas com Rivera van defensar que el vot a Ciutadans representa el «canvi» real per obrir una nova etapa, en què Catalunya «torni a aixecar-se» i «comenci la remuntada al nacionalisme» dels últims 40 anys.

«Necessitem una nova etapa política per a tots els catalans, en què els problemes reals estiguin al centre de la política, i que la política es faci pensant en les persones i no en els territoris», va puntualitzar Arrimadas.

Rivera va situar el vot a la formació taronja com l'«únic» que pot assegurar un «acord» entre les formacions constitucionalistes.