Segueix-nos a les xarxes socials:

La policia investiga tres possibles sospitosos de la violació a Llavaneres

L'alcalde admet que el cas ha creat alarma social al municipi i que s'ha incrementat el patrullatge

Els Mossos d'Esquadra tenen dues o tres línies d'investigació de possibles sospitosos de la violació d'una dona a prop de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres, va explicar l'alcalde, Joan Mora, en roda de premsa.

L'alcalde va afirmar que la dona va poder veure el seu agressor i va declarar davant els investigadors dels Mossos, cosa que va permetre confeccionar un retrat robot del sospitós que ha estat distribuït entre les policies locals de la zona. Així, després d'extreure aquest retrat robot, ara els Mossos tenen entre dos i tres possibles sospitosos que estan investigant, segons l'alcalde, que va indicar que desconeixen si la víctima i l'agressor es coneixien, i va puntualitzar que des dels Mossos no els han informat que sigui així.

Sobre la possible falta d'auxili de persones que van veure la dona després de l'agressió, Carlos Matamala, sergent en cap de la Policia Local -cos que va atendre a la dona al lloc-, va indicar que no els consta.

En la roda de premsa, l'alcalde va admetre que hi ha «alarma social» al municipi després d'aquests fets però va voler llançar un missatge tranquil·litzador a la població assegurant que tenen la zona controlada i que s'ha incrementat el patrullatge.

Els fets van passar el 28 de desembre cap a les 7.30 hores a prop de l'estació de trens de Sant Andreu de Llavaneres, quan la dona anava cap a la seva feina des de Mataró, on viu.

Prem per veure més contingut per a tu