Jordi Montull va sortir ahir de la presó després de dipositar la fiança de 100.000 euros imposada per l'Audiència de Barcelona, segons van confirmar fonts jurídiques.

La representació del condemnat va fer efectiva la quantitat a última hora del matí i, un cop es va verificar l'ingrés, la sala va procedir a dictar una acta de llibertat provisional. Aquesta decisió es va traslladar de forma immediata a la presó, que la va fer efectiva ahir al vespre, segons les mateixes fonts. D'altra banda, des del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya es va indicar que, pel que fa a Fèlix Millet, al qual l'Audiència va imposar una fiança de 400.000 euros, no consta que s'hagi dipositat cap quantitat.

Cal recordar que els exresponsables del Palau de la Música, Montull i Millet, van ingressar a la presó de Brians 1 el 5 de febrer. L'endemà van ser traslladats a Brians 2. Dimecres de la setmana passada l'Audiència de Barcelona va acordar que tots dos podien abandonar la presó previ pagament d'una fiança de 400.000 euros en el cas de Millet i de 100.000 euros en el cas de Montull, que és l'import que va dipositar ahir.