Segueix-nos a les xarxes socials:

Domènech creu que les accions dels CDR no ajuden i poden portar a «expressions de conflicte violent»

El líder de CatECP reitera la seva proposta d'un govern d'independents amb una durada limitada que podria ser de «dos anys»

Domènech creu que les accions dels CDR no ajuden i poden portar a «expressions de conflicte violent»ACN

El president del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem, Xavier Domènech, considera que les accions del CDR no ajuden perquè poden portar a "expressions de conflicte violent", i per això ha aclarit que no hi dona suport. En una entrevista d'aquest dilluns a 'La Vanguardia', el cap de files dels comuns també ha insistit en la seva proposta de formar un "executiu d'independents" en cas que les forces independentistes no arribin a un acord. Domènech planteja que aquest govern hauria de tenir una durada limitada que podria ser de "dos anys", i que no hauria d'optar a la reelecció.

Per Domènech, aquest hipotètic govern hauria d'agrupar "les diferents sensibilitats del catalanisme", i que la presidència "hauria d'estar representada per forces progressistes". També hauria d'interpel·lar Ciutadans i al PP, tot i que Domènech creu que "s'autoexclourien d'aquest espai".

El líder dels comuns creu que hi ha "moltes motxilles i moltes factures a pagar entre els partits independentistes", i que "a alguns els preocupa més que els diguin traïdors que no pas buscar solucions".

Prem per veure més contingut per a tu