Segueix-nos a les xarxes socials:

Un estudiant de 17 anys mata almenys 10 persones a trets en un institut de Texas

L'atacant, que ja ha estat arrestat per la policia, ha obert foc en un centre escolar de Santa Fe

Un estudiant de 17 anys mata almenys 10 persones a trets en un institut de TexasReuters

Almenys 10 persones han mort aquest divendres i diverses han resultat ferides, entre elles un policia, per un tiroteig registrat en un institut de Santa Fe, al sud-est de Texas (EUA), ha informat el Houston Chronicle citant fonts oficials.

Un jove estudiant de 17 anys ha estat detingut com a suposat autor del tiroteig. El xèrif ha confirmat que el sospitós és un estudiant i que hi ha una altra persona que està sent interrogada en relació al succés, encara que no ha aclarit el motiu.

La Policia va acudir a l'escola després de rebre l'avís que un home es trobava al seu interior armat amb una pistola, per la qual cosa es va ordenar el tancament total del centre educatiu, i en arribar, els agents van aconseguir detenir el sospitós.

Segons revelen alguns estudiants, a primera hora de la jornada van sentir l'alarma d'incendis i van sortir corrent de les aules, moment en què el tirador suposadament havia començat a disparar contra ells.

«Va sonar l'alarma d'incendis, vam sortir fora i vam veure a algú disparant, així que vam córrer tot el que vam poder per allunyar-nos i protegir-nos a la gasolinera més propera», Va dir Angélica Martínez, de 14 anys, en una entrevista amb la cadena CNN.

L'institut de Santa Fe, a l'àrea de Houston (Texas), té capacitat per a 1.400 estudiants i es trobava en les seves dues últimes setmanes de calendari escolar.

Prem per veure més contingut per a tu