La xarxa social Facebook ha reconegut l'existència d'un «error» (problema informàtic) que ha afectat un total de 800.000 usuaris de la seva plataforma entre els mesos de maig i de juny passats i que permetia a usuaris bloquejats visualitzar continguts als quals no haurien d'haver pogut accedir.

Facebook va començar dilluns d'aquesta setmana a notificar als 800.000 usuaris de la xarxa social afectats per «l'error», que ha estat actiu entre el 29 de maig i el 5 de juny, segons va anunciar la companyia a través d'un comunicat oficial.

L'error temporal en el funcionament de Facebook permetia a usuaris bloquejats veure els continguts publicats pels comptes que els havien bloquejat l'accés. Facebook va explicar que «l'error» s'estenia a les publicacions compartides amb amics d'amics, però no amb el cercle directe d'amics.

En bloquejar un compte a Facebook, aquest deixa d'aparèixer a la llista d'amics. El problema de la plataforma no ha fet que cap usuari bloquejat tornés a formar part de la llista d'amics de la persona que el va bloquejar, segons va explicar la companyia nord-americana.