Les claus dels cotxes moderns emeten constantment senyals. Per això, els experts avisen que els lladres d'aquests vehicles poden obtenir una clau sense fil original i utilitzar-la per obrir el cotxe que ells vulguin replicant el codi d'accés.

Per evitar que això passi, la via més senzilla i econòmica és embolicar les claus del cotxe amb paper d'alumini. El director general de l'agència de ciberseguridad GuardKnox Cyber Technologies, Moshe Shlisel, va explicar per a la BBC que mitjançant el paper d'alumini s'origina una cel·la que serveix per evitar que qualsevol pugui gravar les ones electromagnètiques de la clau.

"Estem parlant d'una forma de comunicació a través d'ones electromagnètiques, com la ràdio o la televisió. Pensa en una cançó que constantment s'usi entre una ràdio i un pany que s'obre en escoltar aquesta cançó. Si conec la cançó, puc obrir el teu pany", va comentar Shlisel sobre com els lladres aconsegueixen robar d'aquesta manera els cotxes.

Respecte a la quantitat de robatoris duts a terme amb aquesta tècnica, Shlisel va dir que "aquests incidents succeeixen cada vegada més", ja que "els dispositius que es necessiten per cometre aquests atacs es poden comprar fàcilment a internet i fins a existeixen tutorials en YouTube sobre com fer-ho". També va afegir que "la indústria automotriu està completament al cas d'aquests problemes i busca la manera que sigui impossible que algú pugui replicar la comunicació entre una clau i un vehicle".