n La vicesecretària de Comunicació del PP, Marta González Vázquez, va evitar ahir pronunciar-se sobre quina decisió prendrà el partit en cas que el seu president, Pablo Casado, sigui finalment imputat pel Tribunal Suprem pel cas màster. «Veurem el que diu el Tribunal Suprem i en aquest moment serà quan el PP s'haurà de plantejar si pren alguna mesura o no», va subratllar González en una entrevista a RNE en la qual va assegurar que existeixen «dubtes sobre la contundència judicial» de la causa. González va defensar que Casado «està dient la veritat» en relació amb l'obtenció del seu màster, ja que, segons va dir, «a diferència d'altres casos que tots tenen en la ment», quan van sorgir les primeres notícies, aquest «va tenir la valentia de presentar la informació».

Podria conservar l'ordinador

D'altra banda, González va asse-nyalar que les declaracions que va realitzar dimarts, on Casado considerava que la sol·licitud de l'ordinador que aconsella la jutge «era com a mínim, una mica difícil de solucionar» perquè han passat molts anys, es tracten d'un comentari que va realitzar «de manera gratuïta».

La vicesecretària de Comunicació del PP va explicar que, en «l'exercici de la lectura del document judicial», entenia que «era difícil guardar un ordinador a causa de la seva vida útil», encara que va assegurar que se li «va escapar» que Casado encara pugui conservar l'ordinador.

La magistrada Carmen Rodríguez-Medel va elevar aquest dilluns al Tribunal Suprem el cas del màster en apreciar indicis de responsabilitat penal. En l'acte, la jutgessa apuntava que el títol que va obtenir Casado va poder ser «un regal» per tenir gran rellevància política.