Dos pescadors van localitzar ahir al migdia el cos sense vida d'un home d'uns 50 anys al pantà de Darnius-Boadella, a la comarca de l'Alt Empordà.

El cadàver va aparèixer mig submergit, amb signes de violència i amb pedres lligades en diverses parts del cos. Els Mossos d'Esquadra investiguen ara les possibles causes de la mort i tot apunta que podria tractar-se d'un homicidi.

El cos presentava senyals de violència i tenia unes pedres lligades en diverses parts del cos. A més, la mateixa corda estava entortolligada a la cara de l'home i li tapava la boca. Segons fonts dels Mossos, l'home feia 24 hores que era mort.

Els fets van passar ahir al migdia, quan dos pescadors van veure el cos dins l'aigua. De seguida van avisar la Policia, que hi va desplaçar diverses patrulles de seguretat ciutadana.

Fins al lloc dels fets, també hi van anar l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra i els investigadors, que continuaven a la zona per esclarir les causes dels fets, que no es podran determinar amb exactitud fins que no s'hagi fet l'autòpsia del cos.