Segueix-nos a les xarxes socials:

Una trentena de detinguts durant el sisè dissabte de protestes a França

Els antidisturbis van desallotjar ahir a la tarda els 2.000 Armilles Grogues que tallaven l'A9 al Voló

Una trentena de detinguts durant el sisè dissabte de protestes a Françagerard vilà/acn

Trenta persones van ser detingudes ahir durant el sisè dissabte consecutiu de protestes dels Armilles Grogues a París, en la concentració més pacífica des de l'inici del moviment, segons va informar la Policia al canal BFMTV. De fet, només tres dels detinguts van acabar sota custòdia policial, d'acord amb les mateixes fonts.

La concentració va tenir lloc, principalment, davant del palau i els jardins de Versalles, on van concentrar-se unes 800 persones.

No obstant això, un home de 36 anys va morir divendres quan el seu vehicle va topar amb un camió aturat a Perpinyà, segons van confirmar fonts policials.

D'altra banda, els antidisturbis de la Gendarmeria van desallotjar ahir a la tarda els 2.000 armilles grogues que tallaven l'autopista A9 al Voló. Ho van fer amb càrregues i gasos lacrimògens. Els manifestants van respondre la contundent actuació policial llançant pedres, palets i altres objectes des de dalt d'un dels ponts que creua la via. Tot plegat després que al matí els concentrats trenquessin dues vegades el cordó policial que impedia el pas i ocupessin durant unes hores el peatge principal del Voló.

Prem per veure més contingut per a tu