Un dels sis detinguts per la suposada violació múltiple a una jove de 18 anys a Sabadell va estar assetjant durant la nit la víctima, que estava de festa amb uns amics i no recorda com va acabar a la fàbrica abandonada on diumenge tres persones la van agredir.

Segons van informar fonts dels Mossos, en el marc de la investigació oberta per la denúncia de la víctima, els agents interrogaran els detinguts per aclarir el seu grau de participació en el delicte. Per aquest motiu, no era previst que els detinguts passessin ahir a disposició judicial.

Les mateixes fonts van asse-nyalar que la jove ja va prestar declaració davant els investigadors del cas. Ahir, l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, va mostrar el seu «més ferm rebuig a l'agressió sexual» a través del seu compte de Twitter, i va recordar que la víctima rebrà l'assessorament i l'acompanyament que necessiti a través del servei d'atenció a les dones del municipi. En diversos tuits, l'Ajuntament de Sabadell va demanar respecte per la privacitat de la víctima i va garantir que farà les gestions legals corresponents per combatre agressions d'aquest tipus.

Actuar «amb contundència»

En aquest sentit, el consistori es presentarà com a acusació popular en el cas de la jove de 18 anys. Així ho va decidir la Junta de Portaveus, que també «actuï amb contundència» davant d'aquests fets, alhora que va condemnar de manera rotunda el que va definir com una violació.