09 de febrer de 2019
09.02.2019
Regió7

ERC farà una «gira internacional» per fer front al judici del procés

09.02.2019 | 00:37
ERC farà una «gira internacional» per fer front al judici del procés

Els representants d'ERC al Parlament català van celebrar ahir una reunió a Ginebra amb la secretària general de la formació, Marta Rovira, que ha anunciat l'inici d'una «gira internacional» per fer front a Europa al començament del judici al procés. «Comencem una gira, una estratègia internacional, per denunciar que estem patint una repressió política que s'ha convertit en un instrument de l'Estat espanyol, governi qui governi», va destacar davant la seu europea de les Nacions Unides la secretària general d'ERC.

A la reunió d'ahir també va assistir l'exconseller de Salut Toni Comín, fugit a Bèlgica. «Intentarem invertir més esforços amb d'altres famílies polítiques d'Europa que crec que també ens volen escoltar.

Aquests mesos a Ginebra i Brussel·les els hem estat explicant i entenen molt bé que la repressió mai pot ser un instrument per fer política», va destacar Rovira, qui resideix a Ginebra des de fa gairebé un any per no comparèixer davant la Justícia espanyola. «La solució al conflicte que hi ha entre Catalunya i l'Estat espanyol ha de ser política i democràtica, mai pot ser en forma de sentència criminal als tribunals», va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook