10 de març de 2019
10.03.2019

Casado exigeix a Sánchez que digui si indultarà els presos o pactarà amb els independentistes

El líder el PP considera que segurament el secretari general dels socialistes "no pot ocultar que el que vol és avalar un govern amb independentistes, 'batasunos' i comunistes"

10.03.2019 | 17:47
Pablo Casado en un acte de campanya electoral

El líder del PP, Pablo Casado, ha reptat el secretari general del PSOE i president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a un cara a cara amb ell abans de les eleccions del 28 d'abril. En un acte des d'Alacant, el popular ha exigit a Sánchez que digui si indultarà els presos, pactarà amb els independentistes o si acceptarà l'autodeterminació a Catalunya. Segons Casado, Sánchez no es vol enfrontar amb ell en un debat televisiu perquè segurament "no pot ocultar que el que vol és avalar un govern amb independentises, 'batasunos' i comunistes". El líder dels populars ha destacat que la seva formació "defensa l'Estat de les autonomies en una Espanya unida i cohesionada".

Pablo Casado ha criticat que des que Pedro Sánchez està a la Moncloa hi ha 60.000 dones més a l'atur. Per aquesta raó, ha apostat per la reforma laboral i per donar prevalença al conveni d'empresa perquè els treballadors negociïn directament amb les seves empreses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit